Growth Marketeer

Will you create the scoring opportunities in a complex playing field?

Growth Marketeer @ Bluetron

Als Growth Marketeer bij Bluetron draag jij zorg voor de activiteiten op het gebied van digitale marketing en communicatie voor een bedrijf met een ‘purpose’: ‘circularity to profit the electronics industry’.
Onze waarde propositie is uiterst actueel en het is aan jou om de verschillende in- en externe doelgroepen te vinden en te binden om uiteindelijk leads te generen. Je hebt veel handelingsvrijheid, waarbij je een adviserende rol hebt richting de CEO, het management en sales. Als Growth Marketeer bepaal je samen met het commerciële team vooraf aan welke criteria een lead moet voldoen om deze door de diverse fasen van de sales funnel te dirigeren om er uiteindelijk vaste relaties van te maken. Als Growth Marketeer weet je de waardevolle bestaande en potentiële klanten (leads) te herkennen en aan te trekken. Dit doe je door middel van de juiste content op het juiste moment in te zetten via de juiste (online) kanalen. Deze vervolgens te beheren en te voeden in de diverse fasen van het
marketing- en salesproces.

De ervaring die je meebrengt:

  • Hbo/wo marketingopleiding;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, het liefst in de technologiesector;
  • Perfecte taalbeheersing: Jij kunt goed én foutloos schrijven in het Nederlands en Engels;
  • Ervaring met marketing automation tools, SEO, SEM, Google Analytics;
  • Ervaring in het vormgeven en produceren van in- en externe communicatie-uitingen.

De verantwoordelijkheden die je krijgt
Je wordt verantwoordelijk voor de digitale strategie en groei d.m.v. het analyseren van jouw campagnes en de data te gebruiken voor verbetermogelijkheden. Om klantenbinding te realiseren gebruik je content marketing waarbij je diverse middelen inzet, zoals apps, video en display advertising. Daarmee breng je op het juiste moment de juiste boodschap bij de doelgroepen. Je analyseert de online markt en mogelijkheden, om de juiste doelgroep online te bereiken en tot actie aan te zetten. De “customer journey “is hierbij van groot belang. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het campagne management, het kwalificeren van leads en het coördineren van acties richting de doelgroepen en sales managers, met behulp van het CMS (marketing automation).

Wat mag je van Bluetron verwachten
Bluetron bied je een baan aan waar je je creativiteit in kwijt kan.

  • Een marktconforme beloning én goed voorwaardenpakket
  • Reiskostenvergoeding;
  • Laptop, mobiele telefoon;
  • Mogelijkheid om 2 à 3 dagen vanuit huis te werken;

Wie is Bluetron?
Gedreven door ‘circularity-to-profit electronics’ ondersteunen we bij Bluetron hightechbedrijven in het verbeteren van hun winstgevendheid, concurrentievermogen en continuïteit met circulair denken en doen. We maximaliseren waarde en minimaliseren kosten gedurende de hele productlevenscyclus. Onze Circularity-to-Profit aanpak verbetert hoogwaardige functionele modules, subsystemen en componenten. Met onze vakbekwame mensen en goed geoutilleerde werkplaatsen ondersteunen we van (re)design, (re)manufacturing, onderhoud en refurbishing tot aan reuse or recycling. Met meer dan 25 jaar uitgebreide circulariteitservaring zit het circulaire productontwerp, optimaal gebruik en maximaliseren van waarde in ons DNA.

Interesse in deze uitdagende baan in een interessante groeimarkt?
Neem dan contact met ons op. Graag ontvangen wij voor de betreffende vacature jouw curriculum vitae via Staff Planning (info@staffplanning.nl).

Voor aanvullende informatie over de functie kunt u contact opnemen met Staffplanning via 073-7505000 of info@staffplanning.nl

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD