Accountmanager New Business

Landelijk/Veenendaal,
40 uur

Accountmanager New Business

Als Accountmanager New Business weet jij vanuit een goed onderbouwd (technisch) advies en vertrouwen nieuwe prospects en bestaande klanten te binden aan Bluetron! Kun jij je vinden in deze manier van verkopen? Lees dan verder!

Al decennialang is Bluetron een erkende hightech partner voor duurzame, technologische oplossingen in elke fase van de productlifecycle. Daarmee zorgt Bluetron voor stabiliteit en tevens voor een gegarandeerde continuïteit van bedrijven.

Bluetron is gespecialiseerd in het leveren van IT-oplossingen op het vlak van engineering, availability en continuity. Wij zien verlenging van levensduur en hergebruik niet als bijzaak, maar als mainstream. De wereld kan niet meer zonder. Lifecycle management als een service neerzetten met Bluetron als de servicepartner.

Wij helpen o.a. Hightech OEM’s en hun toeleveranciers bij het vervaardigen van bedrijf kritische systemen en modules. Ook helpen wij bij het optimaliseren van de lifecycle van deze systemen en modules. Daarnaast leveren wij alle dienstverlening die je kunt verzinnen, zodra het Datacenter is opgeleverd. Als Accountmanager New Business vertaal jij de klantvraag naar een goed onderbouwde Bluetron propositie. Jij bent verantwoordelijk voor nieuwe omzet binnen de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Dit kan new business zijn vanuit nieuwe klanten, maar ook door up- & crosselling vanuit bestaande relaties. Jij bent een professionele gesprekspartner, die vanuit een goed technisch advies en vertrouwen de order weet binnen te halen.

Leads, leads en leads

Wat is het beginpunt van een deal die je hebt gesloten? Juist, goede leads. Een belangrijk onderdeel van je werk is dat je in staat bent om (warme) leads goed op te volgen, maar ook zelf te creëren. Dit betekent dat je daadkrachtig aan de telefoon bent en dat je makkelijk aan tafel komt bij de klant.

Bij het sluiten van een deal sta je er nooit alleen voor. Wij begrijpen dat je niet altijd over voldoende IT-kennis beschikt om vaak ook zeer technische onderwerpen te bespreken met onze prospects. Daarom haken technische experts van ons ook aan bij dit soort gesprekken om goed advies te kunnen geven.

Jouw werkzaamheden:

 • Contacten leggen en onderhouden met prospects en klanten. Jij mag hier jouw eigen invulling
  aangeven.
 • Bezoeken van onder andere prospects, klanten, beurzen, business borrels en netwerkbijeenkomsten
 • Genereren en opvolgen van leads
 • Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt, want jij wil graag een vakidioot zijn

Wat neem jij mee?

Jij hebt minimaal vijf jaar commerciële werkervaring, waarvan in ieder geval een jaar ervaring in de sales buitendienst. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden (in de Nederlandse en Engelse taal) en commerciële blik weet je onze klanten te overtuigen. Uiteraard heb je affiniteit met IT of Elektronica.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan jouw persoonlijkheid. Onze klantrelaties staan voorop, dus jij weet je te verplaatsen, bent een volwaardige sparringpartner en weet het vertrouwen van klanten te winnen en te behouden. In deze functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, dus jij hebt van nature een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed zelfstandig werken.

What’s in it for me?

 • Je komt te werken in een commerciële en professionele omgeving, waarin jij je volop kunt ontwikkelen op het gebied van sales. Er is is alle ruimte én geld om opleidingen, cursussen en trainingen te volgen. Aan jou om ze ook te volgen!
 • Je krijgt een concurrerend salaris, bonusregeling van maximaal 25% van het bruto jaarsalaris en uitstekende voorwaarden. Denk hierbij aan een collectieve pensioenregeling en een arbeidsongeschiktheids- en ongevallenverzekering. Verzeker jij je bij onze ziektekostenverzekeraar, dan krijg jij collectiviteitskorting op de aanvullende ziektekostenverzekering.
 • Een laptop, smartphone (Samsung of Iphone) en de keuze uit een representatieve leaseauto of een mobiliteitsvergoeding mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
 • Hybride werken is mogelijk en hier krijg jij een thuiswerkvergoeding voor.
 • 25 vakantiedagen
Deel deze vacature

Bent u geïnteresseerd?

Neem een kijkje tussen onze andere vacatures