Accountmanager Hightech

Landelijk/Veenendaal,
40 uur

Accountmanager Hightech

Als Accountmanager Hightech weet jij vanuit een goed technisch advies en vertrouwen nieuwe prospects en bestaande klanten te binden aan Bluetron! Kun jij je vinden in deze manier van verkopen? Lees dan verder!

Bluetron is gespecialiseerd in het leveren van technische IT-oplossingen binnen de hightechindustrie. Wij helpen Hightech OEM’s en hun toeleveranciers bij het vervaardigen van bedrijf kritische systemen en modules. Ook helpen wij bij het optimaliseren van de lifecycle van deze systemen en modules. Als Accountmanager Hightech vertaal jij de technische klantvraag naar een goed onderbouwde Bluetron propositie. Jij bent verantwoordelijk voor nieuwe omzet binnen de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Dit kan nieuw business zijn vanuit nieuwe klanten, maar ook door up- & crosselling vanuit bestaande relaties. Jij bent een professionele gesprekspartner, die vanuit een goed technisch advies en vertrouwen de order weet binnen te halen.

Jouw werkzaamheden:

 • Contacten leggen en onderhouden met prospects en klanten. Jij mag hier jouw eigen invulling
  aangeven.
 • Bezoeken van onder andere prospects, klanten, beurzen, business borrels en netwerkbijeenkomsten
 • Genereren en opvolgen van leads
 • Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt, want jij wil graag een vakidioot zijn

Wat neem jij mee?

Jij hebt ruime commerciële werkervaring in de sales buitendienst en hebt een afgeronde hbo opleiding in de richting IT of Elektronica. Heb jij een commerciële hbo opleiding afgerond en werkervaring opgedaan binnen de verkoop van industriële of operationele automatisering? Dan verwachten wij ook dat jij snel succesvol kunt zijn in deze functie. Met jouw technische kennis en uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal weet jij onze klanten te overtuigen.

Ook hechten wij veel waarde aan jouw persoonlijkheid. Onze klantrelaties staan voorop, dus jij weet je te verplaatsen, bent een volwaardige sparring partner en weet het vertrouwen van klanten te winnen en te behouden. In deze functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, dus jij hebt van nature een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed zelfstandig werken.

What’s in it for me?

 • Je komt te werken in een commerciële en professionele omgeving, waarin jij je volop kunt ontwikkelen op het gebied van sales. Er is is alle ruimte én geld om opleidingen, cursussen en trainingen te volgen. Aan jou om ze ook te volgen!
 • Je krijgt een concurrerend salaris, bonusregeling van maximaal 25% van het bruto jaarsalaris en uitstekende voorwaarden. Denk hierbij aan een collectieve pensioenregeling en een arbeidsongeschiktheids- en ongevallenverzekering. Verzeker jij je bij onze ziektekostenverzekeraar, dan krijg jij collectiviteitskorting op de aanvullende ziektekostenverzekering.
 • Een laptop, smartphone (Samsung of Iphone) en de keuze uit een representatieve leaseauto of een mobiliteitsvergoeding mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
 • Hybride werken is mogelijk en hier krijg jij een thuiswerkvergoeding voor.
 • 25 vakantiedagen
Deel deze vacature
Dewi Schlaman

+31 88 44 60 900
dewi.schlaman@bluetron.nl

Bent u geïnteresseerd?

Contacteer ons gemakkelijk via de mail of telefonisch.

Neem een kijkje tussen onze andere vacatures