Maak slimmere keuzes met Bluetron Analytics

Maak slimmere keuzes met Bluetron Analytics

Pas eenvoudig je IT aan en upgrade deze om te voldoen aan de uitdagingen van vandaag met continue monitoring en directe, op data gebaseerde, analyse over de heterogene infrastructuur. Bluetron Analytics stelt klanten in staat om workloads en infrastructuurplanning te optimaliseren.

Maak een einde aan giswerk

Maak keuzes gebaseerd op analyse van je eigen omgeving. Analyseer en optimaliseer de infrastructuur over verschillende (cloud)omgevingen. Door configuratie- en gebruiksgegevens te op te halen van virtuele machines, fysieke servers en storage arrays, identificeert Bluetron Analytics direct optimalisatiemogelijkheden en simuleert het een migratie naar nieuwe infrastructuur die de juiste omvang heeft.

Koop slim in

Voordat je investeert in je volgende IT-budgetcyclus, weet wat je hebt en wat je echt nodig hebt. Met leveranciersonafhankelijke inzichten geeft Bluetron Analytics klanten een gedetailleerd bewustwording van IT-behoeften, terwijl het ook de tools biedt om samen te werken bij het op maat maken van een unieke, op maat gemaakte oplossing.

Deel dit artikel
René van den Meiracker Manager Sales Bluetron
René van den Meiracker

Manager Sales
+31 88 44 60 900
rene.van.den.meiracker@bluetron.nl

Bent u geïnteresseerd?

Contacteer ons gemakkelijk via de mail of telefonisch.

Neem een kijkje in onze andere berichten