Bluetron aanwezig op de Big Data Expo: Ontdek onze 100% Data Garantie

Bluetron aanwezig op de Big Data Expo: Ontdek onze 100% Data Garantie

Bluetron kondigt met trots aan dat we aanwezig zullen zijn op de Big Data Expo op 12 en 13 september in de Jaarbeurs Utrecht. Dit tweedaagse evenement biedt een unieke gelegenheid voor iedereen die vraagstukken heeft omtrent hun data.

Wij nodigen je van harte uit om langs te komen bij onze stand op de Big Data Expo en de presentatie van Ronald Niënhaus bij te wonen. Dit is dé gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met ons team en te bespreken hoe Bluetron jouw organisatie kan ondersteunen bij het realiseren van continuïteit in het geval van calamiteiten. Bezoekers kunnen zich gratis aanmelden via deze link: Big Data Expo aanmeldpagina.

Ronald Niënhaus, Strategic Growth Manager bij Bluetron, zal een presentatie geven over onze baanbrekende 100% Data Garantie en hoe dit perfect past binnen een Business Continuity Plan. Mis deze kans niet om te ontdekken hoe Bluetron jouw bedrijf kan helpen bij het waarborgen van data-integriteit en het realiseren van een naadloze bedrijfsvoering, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

De Big Data Expo biedt een uitgebreid scala aan oplossingen op het gebied van cloud computing, data visualisatie, data security, ML/AI en nog veel meer. Met meer dan 100 exposanten is er voor elk data-uitdaging, -kennisniveau en -ambitie wel iets te vinden. Laat je inspireren door de nieuwste ontwikkelingen en ontvang waardevol advies van experts op het gebied van data.

Het lezingenprogramma van de Big Data Expo zit boordevol presentaties met inspirerende cases, herkenbare uitdagingen en direct toepasbare tips. Ontdek hoe toonaangevende bedrijven data inzetten om hun concurrentiepositie te versterken en hun bedrijfsresultaten te optimaliseren.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de Big Data Expo en je meer te vertellen over de innovatieve data-oplossingen van Bluetron.

Deel dit artikel
René van den Meiracker Manager Sales Bluetron
René van den Meiracker

Manager Sales
+31 88 44 60 900
rene.van.den.meiracker@bluetron.nl

Bent u geïnteresseerd?

Contacteer ons gemakkelijk via de mail of telefonisch.

Neem een kijkje in onze andere berichten