Bluetron Availability

Bluetron engineering

Multi-vendor en 100% service

Hoe verzekert u zich van een optimale installatie en 24/7 werking van uw IT-infrastructuur, hardware, netwerkprestaties en datacenter? Bluetron Availability biedt een multi-vendor aanpak en een 100% service-instelling. Zo garanderen we 24/7 ondersteuning op uw hardware en beschikbaarheid voor datacenters, werkplekken en retail systemen. Bluetron ontwerpt, assembleert, repareert, onderhoudt en breidt uw IT-omgeving uit om de beschikbaarheid van systemen én data te garanderen. Daarnaast pakken we vanuit onze break & fix diensten problemen op uw IT-infrastructuur onmiddellijk op.

Multi-vendor, 100% service
Bluetron Availability biedt een multi-vendor aanpak en 100% service-instelling. Zo garanderen we 24/7 ondersteuninge op uw IT-hardware en kassasystemen. We ontwerpen, assembleren, repareren, onderhouden en breiden uw IT-omgeving uit om de beschikbaarheid te garanderen.
Mensen, middelen en mentaliteit
IT-infrastructuur ontwerpen, leveren, bouwen, installeren of verhuizen? Laat u ondersteunen en adviseren door de juiste mensen, ongeacht of het datacenters, werkplekken of retailomgevingen betreft. Op basis van uw systeem- en databehoefte helpen we u met de roadmap en installatie van de hardware. En met alles wat erbij komt kijken.  
Beheer in eigen hand
Neem het beheer van data in eigen hand en gebruik hiervoor een infrastructuur op locatie. Dat geeft u meer controle over de veiligheid, kosten en beschikbaarheid van uw data, onafhankelijk van de internetbeschikbaarheid. Samen maken we het voor u mogelijk.

Hoe Bluetron Availability werkt

Reken op Bluetron. Altijd.

Wilt u hardware installeren, onderhouden of verplaatsen? Met de juiste mensen, middelen en instelling adviseert en ondersteunt Bluetron u. Samen bekijken we uw systeem- en databehoefte en helpen we u met de roadmap en installatie van de hardware. Daarnaast verzorgen wij het benodigde contractbeheer, onderhoud en reparaties. Dat doen we 24/7 en met het ultieme gemak van één aanspreekpunt. Hét solide fundament voor elke datagedreven organisatie.

Dit zijn onze klanten

Onze klanten

Klanten die voor Bluetron Availability kiezen, zijn internationale zakelijke dienstverleners, industrieën, overheden en retailers. Organisaties die het beheer van hun data in eigen hand willen houden en hiervoor een infrastructuur op locatie gebruiken. Dit geeft ze meer controle over de veiligheid, kosten en beschikbaarheid van hun data, onafhankelijk van internetbeschikbaarhei

Trusted high-tech and IT partner

Bluetron werkt voor een veelomvattend netwerk van toonaangevende, internationale bedrijven.

Experts in technology

Technologie is onze corebusiness en onze passie. We investeren continu in nieuwe kennis en ervaring.

Technical procurement

Naast het ontwikkelen en toepassen van technologie, helpen we u met de efficiënte inkoop ervan.

25 years of experience

We lopen al even mee. Al meer dan een kwart eeuw zelfs. En daar profiteert u van mee natuurlijk.