Bluetron Engineering

Samen duurzame elektronica maken

Wij maken circulariteit in elektronica mogelijk in combinatie met meer winstgevendheid. Cruciaal om te voldoen aan de groeiende vraag naar digitale producten. We produceren te veel afval én we kampen met groeiende tekorten. Maar circulariteit is ook een echte kans voor uw bedrijf om uw toeleveringsketens te vullen en uw afhankelijkheid, risico’s en kosten te verminderen. Al meer dan 25 jaar ondersteunt Bluetron elektronicabedrijven hierbij met hightech services. Ook uw onderneming?

Hergebruik, minder risico, meer marge

Sneller naar de markt tegen lagere kosten zorgt voor meer marge. Bluetron Engineering helpt OEM’s en hun leveranciers bij het optimaliseren van hightech (sub)systemen en modules. Wij geloven dat slim ontwerp, maximalisatie van de levenscyclus, hergebruik en recycling van bedrijfskritische componenten bijdraagt aan de winstgevendheid van elk bedrijf. Verhoog de winst, kwaliteit en risicobeperking in elke fase met pragmatische technische diensten die:

Hoe Bluetron Engineering werkt

Risico’s, kwaliteit en winst
Met levenscyclusbeheer en engineering vol refurbishment, reverse logistics en remanufacturing verbeteren we de winstgevendheid, kwaliteit en risicobeperking van hightech OEM’s, OSM’s en ODM’s. Zowel in de toeleveringsketen als bij de productie/assemblage.
Praktisch, ervaren en hightech
Met een praktische aanpak, ervaren engineers en hightech werkplekken vullen we uw bedrijfsvoering aan. Van (her)ontwerp, assemblage, (her)fabricage, reparatie, onderhoud en refurbishment tot hergebruik en recycling van hightech systemen, modules en batterijen.
Waarde in elke fase
Wij leveren met onze diensten extra waarde in alle fasen van de product life cycle. In de Beginning Of Life (BOL) fase zijn wij uw prevent-partner. In de Middle Of Life (MOL) fase ondersteunen wij u met extend-diensten. En in de End Of Life (EOL) staat reuse centraal.

Zo gaan we te werk

Met een levenscyclusbeheer- en engineeringbenadering met refurbishment, reverse logistics en remanufacturing verbeteren we de winstgevendheid, kwaliteit en risicobeperking van hightech OEM’s, OSM’s en ODM’s. Zowel in de toeleveringsketen als bij de productie/assemblage. Met onze praktische aanpak, ervaren engineers en hightech werkplekken vullen we uw bedrijfsvoering aan. Van (her)ontwerp, assemblage, (her)fabricage, reparatie, onderhoud en refurbishment tot hergebruik en recycling van hightech systemen, modules en batterijen.

Bluetron engineering
Bluetron engineering

Nieuwe en gebruikte bedrijfskritische componenten

Bluetron Engineering helpt hightech ondernemingen in alle product life cycle-vraagstukken van nieuwe en gebruikte bedrijfskritische componenten. Denk aan industriële computers, embedded circuit boards, power supplies, workstations, cabinets, servers, storage, netwerkproducten en control racks. Wij beschikken over ESD-assemblageruimtes, een cleanroom en we zijn ISO 9001, 14001 en 27001 gecertificeerd. Vanaf de protofase/design- en engineeringsproces/assemblage (BOL), onderhoud, reparatie en refurbishment (MOL) tot en met circulair end-of-life (EOL) processen (remanufacture, repurpose en recycling) helpen we de meest optimale levensduur te realiseren.

Dit zijn onze klanten

Bluetron engineering

Extra waarde in elke fase

Wij leveren met onze diensten extra waarde in alle fasen van de product life cycle:

  • In de Beginning Of Life (BOL) fase zijn wij uw prevent-partner voor circulair ontwerp, prototyping, testen en productie/assemblage.
  • In de Middle Of Life (MOL) fase ondersteunen wij u met extend-diensten: onderhoud, reparatie en refurbishing.
  • In de End Of Life (EOL) staat reuse centraal: remanufacturing, repurpose en recycling met een circulaire economie-aanpak. Het einde transformeren we tot de start van een nieuw leven.

Trusted high-tech and IT partner

Bluetron werkt voor een veelomvattend netwerk van toonaangevende, internationale bedrijven.

Experts in technology

Technologie is onze corebusiness en onze passie. We investeren continu in nieuwe kennis en ervaring.

Technical procurement

Naast het ontwikkelen en toepassen van technologie, helpen we u met de efficiënte inkoop ervan.

25 years of experience

We lopen al even mee. Al meer dan een kwart eeuw zelfs. En daar profiteert u van mee natuurlijk.